onsdag 6 april 2016

Jag är redo!

Näst sista strålningen idag, är det verkligen sant??
Jag är precis hur röd som helst nu, och värre ska det tydligen bli om man får tro de som kan. Men vad gör det egentligen? Just nu känns det ganska oviktigt. Jag är ju så gott som klar!

Efter dagens strålning hade jag avslutningssamtal (lite osäker på den rätta termen här) med en läkare på radiologen. Lite märkligt att ha sista läkarbesöket och knyta ihop behandlingen med en person jag aldrig träffat förut. Men det gick ju det också, av med kläderna i vanlig ordning, kläm, kläm, känn, känn, "har du några frågor?" "neeeej...." Tack och hej. Ja, det var det det!
När doktorn gått blev jag omlagd med förband både högt och lågt av en sköterska och fick så mycket BH:ar och förband med mig därifrån att väskan knappt gick att stänga. Ja, inga snygga BH:ar utan mer som en topp för att hålla förbanden på plats.

Sen åkte jag direkt till jobbet och hängde där i flera, flera timmar. Känner så tydligt att en fot redan är ute ur cancerland och tillbaka i verkligheten igen. Den andra foten kommer snart, snart och jag längtar!!
Imorgon sista strålningen och jag kunde inte vara mer redo!!!

Ett "efter strålning-kort" från A en dag för tidigt :)

2 kommentarer:

  1. FY FAN VA HÄRLIGT!!! Så satans skönt. Jag minns det som igår!! Jag hoppas vi aldrig ses igen :) I alla fall i dessa kretsar. Grym du är som gått igenom skiten! KRAM

    SvaraRadera