måndag 14 mars 2016

Bää...

..bää, bää... Jag ser ut som ett får! Eller möjligen en pudel. Håret som växer ut på bakhuvudet är alldeles lockigt, men inte det som kommer ovanpå huvudet. Det kan bli en verkligt intressant frisyr på sikt detta... Tänker mig en åttiotals hockeyfrilla, snaggat upptill och ljuva lockar i nacken. Mmm...

Nionde strålningen avklarad idag, det gick kanon. Lyckades pricka rätt med andningen varje gång och var klar och på väg hem när klockan var tre minuter i åtta. Tog en bild på strålningsapparaten och den obekväma britsen med armställningen på. Där ligger jag alltså varje dag i mellan 30 och 50 minuter beroende på om alla system är med på noterna eller behöver en omstart under tiden.



Imorgon har jag klarat av två veckor med Tamoxifenet och jag har ännu inte märkt av alltför mycket biverkningar (vet inte heller hur snabbt man kan förvänta sig att märka dem). Jag har ont i mina leder i händerna och mår illa och har tappat aptiten (vilket i och för sig inte är enbart negativt med tanke på att det har ätits väldigt friskt... Skulle gärna vilja tappa ett par kilo innan jag ska börja jobba så att jag kan ha mina kläder...) Förutom detta så känner jag mig ganska precis som vanligt, förutom att jag blir piggare och starkare för varje vecka.

6 kommentarer: