måndag 9 november 2015

Som en skugga

Idag har jag släpat mig runt i någon sorts halvdimma. Yr, illamående och trött... så in i baljan trött. Hade någon ringt till onkologen och kollat upp det där med illamående sjätte dagen efter cellgifter hade den personen fått svaret att det är OMÖJLIGT, man mår inte illa av cellgifterna så här långt efter. Men jag lovar, illamåendet är lika verkligt även om det sitter i huvudet.
Mannen drog med mig ut för att handla lite. Det var ju bra, jag behöver komma ut även om hela kroppen skriker nej. Känner mig ganska dum dock, där jag går ett halvt steg bakom med stirrande blick och fötterna släpande efter mig. Ja, inte blir man smartare av cellgifter inte... Synd att det måste synas så mycket också...

En annan biverkan som dyker upp runt denna dagen är ett enormt sug efter mat. Jag mår illa, men njuter på ett nästan obscent sätt av att tänka på mat, se på matprogram och läsa kokböcker. Jag kan fantisera i timmar om god mat som jag ska laga och skulle helst dra igång med tre olika rätter samtidigt. Det kanske är tur att jag i slutändan inte orkar göra något, annars hade jag nog stått i köket hela dagen (och naturligtvis vara tvungen att äta upp allt). Men imorgon kommer det garanterat bli en biff stroganoff, mums vad gott!!

Nu är det dags för en liten kvällsyoga och imorgon kommer jag att må SÅ mycket bättre, det ska jag!

1 kommentar: