söndag 29 november 2015

Jagad av mördare

Två jobbiga dagar har passerat, men idag har det varit lite bättre. Fredag och lördag bjöd på ledvärk, eller var det själva skelettet som gjorde ont? Det kändes ungefär som växtvärk... Och en övermäktig trötthet (jag vet, jag vet,  kom med nåt nytt...). Kanske är det så här det kommer att vara, ett par dagar per vecka med värk eller också reagerade kroppen bara på det nya giftet och vänjer sig med tiden..?
Åhh, jag är så trött på det här nu... Inatt drömde jag en väldigt målande dröm där jag var jagad av mördare här i området där jag bor. Jag var tvungen att gömma mig på olika ställen för att de inte skulle kunna hitta mig, men överallt syntes jag alltför väl. Snälla grannar gjorde vad de kunde för att hjälpa till, men ingen kunde stoppa de elaka mördarna. Tja, inte behöver man vara drömtydare för att hitta på en rimlig betydelse av den drömmen. Konstigt nog drömmer jag sällan om den här situationen faktiskt.

Det blir fullt upp i veckan som kommer med läkarbesök, skelettröntgen, svar från cancergenetiken och behandling på det. Japp, living the dream...

6 kommentarer:

 1. Du tar dem jvlarna, snart är det du som jagar!! 💪🏼😘

  SvaraRadera
 2. Jag hade inte önskat min värsta fiende det du går igenom!!
  Kämpa, kämpa, kämpa, snart, snart är du på sluttampen, det går framåt iaf, som jag brukar säga. Tänk så mkt du kommer uppskatta allt, minsta lilla sak, när du blir frisk!
  Jag önskar vi kunde turas om lite! Jag går in och tar ngn behandling för dig så du får vila lite 👍🏻
  Massa massa kram till dig min fina vän ❤️

  SvaraRadera