måndag 2 november 2015

Påfylld energi

Jag har varit på semester ett par dagar, är det förresten ok att kalla det semester när jag inte jobbar?? Hmm... Oavsett vad det kan kallas har jag tankat energi vid havet i Strömstad i dagarna tre, så fantastiskt underbart!
Allt man kan önska sig har dessa dagar innehållit - promenader, yoga, god mat, trevligt sällskap och en och annan Irish coffee för att värma sig.

Bättre förberedd än så här kan jag knappast bli inför nästa behandling på onsdag. Trots det måste jag erkänna att jag inte känner mig särskilt pepp inför att bryta ner och förstöra den bräckliga energi och styrka jag har lyckats repa ihop sen förra (förjävliga) omgången. MEN det blir sista gången någonsin med gifterna Epirubicin och Cyklofosfamid (EC). För mig räcker det att se namnen för att det ska vända sig i magen. Jag tycker att det låter något otroligt giftigt, vilket det troligen också är... Men som sagt, att få sista behandlingen med EC betyder att ytterligare en milstolpe är avklarad på denna resa i cancerland. Fan vad gött, och aldrig vill jag åka tillbaka hit!!

Nästa etapp blir 12 veckor med ett nytt gift som heter Taxol, spännande värre att se vad det har att erbjuda. Gillar man att läsa på internätet och tro på allt man hittar där kan man lära sig att ögonfransar, ögonbryn och naglar kan ligga risigt till. Det är bara att hålla tummarna för att det är löst prat... Åtminstone ska illamående inte vara en biverkning på det nya giftet och det är ju alltid något.5 kommentarer:

  1. Tack för att du förgyllde med ditt sällskap <3

    SvaraRadera
  2. Härligt med havsluft för själen! <3 styrkekramar och tankar till dig imorgon vännen!!

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra, massa positiv energi!! We LIKE!

    SvaraRadera