fredag 25 december 2015

Julledighet

Julgranen var vackert klädd, skinkan var god och jansson likaså, barnen var glada och glöggen var varm - vi hade en perfekt julafton helt enkelt. Om jag ändå måste hitta något att klaga på så skulle det vara vädret. Jag är så innerligt trött på regn och blåst... Jag hade inte tackat nej till lite snö och kyla lagom till jul.
Det har iallafall varit så skönt att vi kunnat flytta om behandlingarna lite nu kring jul och nyår så att jag faktiskt kommer att få 10 dagar emellan innan det är dags för nästa dos på måndag igen. Tydligen måste det gå minst 7 dagar, och som mest får det gå 10. Jag är tacksam över att vi kunde sträcka ut det så länge som möjligt så att jag slipper besöka sjukhuset på ett litet tag.

Mannen jobbar resten av julen så ungarna och jag hänger, vi prövar alla julklappsspelen, pusslar pussel, läser böcker, sover länge (åtminstone jag) och ser på film och äter godis.

A spelar Just Dance
Perfekta jullovsdagar om ni frågar mig. Sen är det ju det här med godis... Jag har ju lagt på mig en hel del under den här resan... Onklogsyrran varnade mig i början av behandlingen, tydligen går man lätt upp under behandlingen mot bröstcancer, hon pratade om så mycket som 10 kg. Jag kan säga att jag börjar märka av mitt stillasittande leverne nu, jag kan knappt knäppa mina byxor... Det är nog läge att börja fundera lite på detta efter nyår.

Håret då? Jo, det växer för fullt på skallen. Jag (läs Mannen) fick rakat av det för någon vecka sen för att det blev så långt, men såg alldeles konstigt ut. Det var liksom inte riktigt hår... mer som ludd, eller kattpäls. Men det som växer ut nu är människohår och riktigt tätt. Undra om jag har en riktigt frisyr till midsommar? :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar